архітектура
дизайн інтер’єрів
дизайн меблів
предметний дизайн
технології
мода
мистецтво
ілюстрації
графіка
фотографії
Головна » огляд технологій, ПОДІЇ, СТАТТІ

Як вибрати м’ясорубку

четвер, 10 Січень 2013, Переглядів: 244

Мясорубка річ необхідна, як для м’ясоїдів, так і для вегетаріанців. Котлети можуть бути і овочевими, а от процес їх створення – легким і швидким. Крім того, м’ясорубку можна використовувати для отримання томатного пюре, або ж потрібного виду тесту для тієї чи іншої випічки. Проблема в тому, що найдорожча м’ясорубка не гарантує вищу якість, а лише говорить про витрати на неї і розкручування.

Виходить, що м’ясорубка повинна бути в кожному домі, але як вибрати м’ясорубку правильно, щоб ваш вибір не став помилковим згодом. Давайте розберемо цей аспект, щоб ви змогли спокійно піти в магазин техніки і вибрати для покупки кращу м’ясорубку, і головне, якісну.

Потужність м’ясорубки.

Важливою характеристикою м’ясорубки, при її виборі є її потужність. Насправді, це практично найважливіше при рішенні про покупку. Наприклад, якщо гребінець не зможе розчесати пишне волосся, то вона не потрібна власниці такого волосся, так само і з м’ясорубкою, потужність дозволяє впоратися з перекруткі м’яса і всього іншого. Мінімальна потужність якісної м’ясорубки повинна бути не менше тисячі ват. Але потужність завжди необхідно співвідносити з ще одним параметром: кількістю м’яса, з яким справиться та чи інша м’ясорубка за хвилину. Якщо ми вирішили, що мінімальна вимога до потужності тисяч ват, то другий показник повинен дорівнювати хоча б 0,8 кг м’яса. Кращим показником стане 1300 гр м’яса в хвилину. Тому, якщо в магазині побутової техніки не вказані характеристики моделей м’ясорубок, обов’язково уточнюйте про це у консультантів. Але щоб вас не обдурили, перевірте пізніше (але ще до покупки) ці дані по «паспорту» м’ясорубки. Якщо ви вибираєте між 2 м’ясорубками, які обробляють одне і те ж кількості м’яса, але при цьому їх потужність сильно різниться, вибрати стоїть на свій розсуд, виходячи з деяких знань. Наприклад, більша за потугою м’ясорубка здатна перекрутити великі шматки м’яса, хоча це досить важке навантаження. Менш потужна м’ясорубка так само зможе легко перекрутити м’ясо, але для цього його потрібно нарізати маленькими шматочками і обов’язково звільнити від кісток і прожилків. Різниця в тому, що якщо ви поспішаєте, потужна м’ясорубка з працею, але впорається із завданням. Тому вирішуйте самі: чи буває у вас необхідність навантажувати м’ясорубку по повній, або ви завжди заздалегідь готуєте м’ясо до перекруткі, – і тоді робіть висновки і вирішуйте, яка м’ясорубка вам підійде.
Матеріали у м’ясорубки.

Зрозуміло, що не хочеться мати таку м’ясорубку, яка при великому навантаженні розвалиться прямо на вашому кухонному столі. Тому зверніть увагу на матеріали, з яких були зроблені основні деталі для м’ясорубки. Зараз йде мова, не тільки про корпус вашої м’ясорубки, але і про інших деталях. Приміром, корпус м’ясорубки цілком може бути пластиковим. Це не тільки безпечно для вас і навколишнього середовища, але і цілком безпечно для роботи. Пластик для м’ясорубок використовується харчової і міцний, тому він легко утримує все навантаження, яка на нього лягає. А ось основна маса навантаження йде все ж не на корпус, а на внутрішні деталі м’ясорубки, а саме на шнек, грати, спеціальні безпечні ножі. Ці деталі обов’язково повинні бути металевими, інакше вони не впораються зі своїм завданням або зовсім зламаються при роботі.Всім вимогам відповідає электромясорубка zelmer. Запам’ятовуйте: металеві деталі всередині і пластиковий корпус – це добре, якщо все навпаки – це погана модель.
Деякі додаткові деталі для м’ясорубки.

У стандартний комплект насадок м’ясорубки входять, крім ножа і шнека, 3 решітки з різними діаметрами отворів. Однак якщо ви берете дві різні моделі, то можете помітити, що до них додаються різний комплект насадок. Це дійсно так, деякі виробники таким способом просувають свій товар. Наприклад, в менш потужної м’ясорубці може йти і 5-6 насадок, коли в потужній м’ясорубці всього 3. Звичайно, уточнюйте у консультанта, які насадки йдуть в комплекті. Ці додаткові насадки необхідні, щоб використовувати м’ясорубку не тільки як «перемаливатель» м’яса у фарш, а як соковижималку, тертку та інше. Для цих цілей різні виробники вносять до своїх м’ясорубок такі насадки, як овощерезка, кеббе, терка, котлетніца, соковижималка і колбасніца. Потроху про кожну з цих насадок: овощерезка нарізає овочі пластинами, кеббе – робить трубочки і призначена для м’яса або тіста, терка – подрібнює овочі (і дрібно, і крупно, тому насадок таких дві), соковижималка дозволяє вичавити сік, як з овочів, так і з фруктів, котлетніца дозволяє з м’яса відразу формувати котлетки, а колбасніца – робити домашню ковбаску. Які додаткові насадки потрібні вам? Використовуйте свої знання при виборі м’ясорубки!



Подібні публікації:

  1. Як вибрати газовий котел?
  2. Як вибрати автомагнітолу
  3. Як вибрати УФ лампу для нігтів
  4. Який же вибрати автомобільний відеореєстратор

Залиште свої враження!



z