архітектура
дизайн інтер’єрів
дизайн меблів
предметний дизайн
технології
мода
мистецтво
ілюстрації
графіка
фотографії
Головна » огляд інтер’єрів, огляд архітектури, СТАТТІ, ФОТООГЛЯДИ

Офіс бразильської студії дизайну CASA REX

понеділок, 13 Жовтень 2014, Переглядів: 617

Проектне бюро FGMF Arquitetos оформило інтер’єр офісу відомої студії дизайну CASA REX. Приміщення площею 603 кв. метра було побудовано ще в 1940-і роки і розташоване в Сан-Паулу, Бразилія. В якості основної вимоги замовник позначив наявність трьох функціональних зон: приймальній, студії з робочими станціями на відкритому просторі і зовнішнього ділянки з контрольованим доступом.

Обмежений бюджет вплинув на рішення архітекторів повторно використовувати ряд матеріалів, доступних в результаті знесення значної частини будови. Так, простір зони приймальній вийшло відкритим і дворівневим. Частина студії з робочими станціями також виконана дворівневої, в той час як друга її половина поділена на два поверхи, верхній з яких займає кабінет керівника. В офісі також передбачені переговорні кімнати, кухня та тераса.

В оформленні фасаду застосовувалися кам’яні габіони, матеріал, використовуваний в якості утримання для землі на дорогах. Стіни оздоблені червоним піщаником і великим сірим гравієм, щоб сформувати візуально чудову форму.

приймальній та області для конференцій зроблено руйнування, ніж була досягнута потрібна висота, зруйнований підлогу, а з оригінальних стін знята вся штукатурка, у вигляді «архітектурної археології». Усередині цього простору на тлі руйнувань створили чистий, білий шлях, що веде відвідувачів до двох конференц-залах. Інша частина площі була заповнена тим же гравієм, що і фасад.

Область студії являє собою приміщення з високим двоповерховим стелею, який займає трохи більше половини всього простору, і ділянки нормального стелі, оригінал від будівництва, де нагорі розміщений кабінет президента компанії. У стелі вбудовано оригінальне «хмара» світильників, яке допомагає висвітлити місце, як доповнення до розмежування просторів

У внутрішню сторону стіни впровадили книжкова шафа, в який додали деякі дерев’яні сходові прольоти, щоб досягти ефекту пішохідного моста.

Використання важких будівельних матеріалів, як сучасних матеріалів, а також знесення плитки створює унікальне приміщення, яке дуже відрізняється від існуючих офісів сообщает Астра Новости.



Подібні публікації:

  1. Особняк в тропічному лісі Бразилії від студії дизайну Артур Касас
  2. Зелений офіс в Ризі від студії OpenAD
  3. Будинок у водонапірній башті від студії дизайну BHAM
  4. Будинок у водонапірній башті від студії дизайну BHAM

Залиште свої враження!



z