архітектура
дизайн інтер’єрів
дизайн меблів
предметний дизайн
технології
мода
мистецтво
ілюстрації
графіка
фотографії
Головна » інтер’єри, Мейд Ін Юкрейн :), ФОТООГЛЯДИ

YOD Dеsign Lab (Україна). Ресторан в лісі

понеділок, 18 Травень 2015, Переглядів: 1,725

Проект заміського ресторану Food & Forest представили архітектори Володимир Непийвода і Дмитро Бонеско з київської студії YOD Dеsign Lab.

Заклад загальною площею 600 м2 знаходиться в самому серці живописного лісу села Соснівка Полтавської області і є частиною готельно-рекреаційного комплексу Relaxpark «Verholy». Ця обставина, власне, і визначило концепцію зовнішнього і внутрішнього декору заклади: повна інтеграція в навколишній природний простір.

Так як головним завданням, яке ставить перед собою команда YOD Design Lab, є створення об’єктів, що зберігають гармонійні зв’язку людини з навколишнім середовищем, займатися проектом Food & Forest їй, як кажуть, сам Бог велів.

Архітектурне простір Food & Forest вийшло чистим, що не перевантаженим зайвими деталями, з великими вітринами вікнами і видом на навколишній ліс. А все використані в обробці матеріали мають натуральну основу – в основному це камінь, дерево, мідь, корти, сланець і шкіра.

«В оформленні інтер’єру використаний архітектурний прийом об’єднання фасаду та інтер’єру за рахунок використання однотипних матеріалів, таких як камінь габро і метал корті. Це зроблено для того, щоб максимально об’єднати простір зовнішнього середовища з інтер’єром », – розповідають у YOD Design Лаб

Ресторан розташований на першому поверсі окремого будинку (на другому поверсі розташований конференц-зал). Його основний зал зонувати великим газовим каміном і включає в себе чотири основні зони.

У першій зоні з низькою диванної посадкою крізь великі вітринні вікна можна помилуватися прекрасним видом на ліс. Це простір декоровано дерев’яними столами, диванами з дерев’яними ніжками і торшерами на дерев’яних стійках іспанської фабрики Marset.

У другій зоні, розташованій по обидві сторони каміна, теплу затишну обстановку розбавляє індустріальний акцент ламп без плафонів на металевих кутах.

Третя зона з великими комфортними кріслами розташована біля кондитерського цеху, тут відвідувачі ресторану можуть спостерігати за робочим процесом виготовлення солодощів. Кондитерський цех вітрина з готовими виробами розташовані за скляною перегородкою.



Подібні публікації:

  1. YOD Design Lab (Україна). Ресторан «Одеса»
  2. BR House в тропічному лісі від Марсіо Коган
  3. Ресторан північноамериканської кухні Chico’s у Фінляндії
  4. Дерев’яний будинок у лісі Фінляндії

Залиште свої враження!



z